SALMON WITH A GREEK YOGHURT - Recipe for 30s

SALMON WITH A GREEK YOGHURT

sobota, května 07, 2016




Už dávno jsem chtěla sepsat na blog tento jednoduchý recept na lososa, který doma  všichni úplně zbožňujeme.
Objevila jsem ho asi před 3 lety v jednom časopisu a od té doby se stal mým nejoblíbenějším. Úpravu ryb mám ráda spíš na přírodno, nejlépe grilované, ale tady ten kontrast jogurtu s koprem a hořčicí, dodáva lososovi fresh nádech.
Doporučuji vyzkoušet!

Ingredience:
* 2 filety lososa
* 1 řecký jogurt
* 1 lžičku dijonské hořčice
* 2 PL nasekaného kopru
* trochu šťávy z citronu
* sůl a pepř

Postup:
Lososa omyjeme, vysušíme a pořádně posolíme a okořeníme ze všech stran.
Zapékací mísu si zakápneme olivovým olejem, ať se ryba zespod nepřipeče.
V misce si rozmícháme jogurt s hořčicí, koprem a šťávou z citronu, dochutíme solí a pepřem.
Lososa přendáme do mísy a na vrch naneseme jogurtovou směs.
Dáme zapéct na 180°C zhruba na 20 min.
*jako příloha se hodí skoro vše, já si dělám parmazánové rizoto.




You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za Váš milý vzkaz :-)