ASPARAGUS SOUP WITH GARLIC - Recipe for 30s

ASPARAGUS SOUP WITH GARLIC

pátek, dubna 29, 2016





Objevila jsem recept na super rychlou, chutnou a hlavně zdravou polévku, tak se chci o něj s vámi podělit. Dokonce chutná i Lauře a to je co říct! Určitě vyzkoušejte, u nás doma zmizela ihned po uvaření ;-)

Ingredience:

* 1 kg chřestu
* 10 stroužků protlačeného česneku
* 2 PL olivového oleje
* sůl a pepř
* 3 hrníčky zeleninového vývaru
* 1 hrníček nízkotučného mléka

Postup:

1. Rozpalte troubu na 200°C.
2. Smíchejte chřest a česnek s olivovým olejem, dochuťte solí a pepřem.
3. Poukládejte směs na plech s pečícím papírem a pečte cca 12 min., až chřest bude jemný a měkký.
4. Přendejte do mixéru a rozmixujte s vývarem a mlékem, dokud nebude polévka hladká.
5. Přelejte do hrnce přes sítko a vařte ještě chvíli na středním stupni, pokud je třeba, dolejte ještě trochu vývaru.
6. Dochuťte solí a pepřem a můžete podávat :-) Já jsem navrch opražila ještě trochu žitného chleba s olivovým olejem, Laura to tak má ráda :-)






You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za Váš milý vzkaz :-)